Egy jó asszisztens aranyat ér!

Cégkivonal

Nagyobb cégeknél szükségszerű, hogy a cégvezetőt valaki tehermentesítse az olyan apró-cseprő dolgoktól, amikhez nem szükséges az ő tudása és kompetenciája.
Persze az, hogy a feladatok hogyan kerülnek felosztásra, az függ attól is, hogy mekkora a cég, hány munkatársat foglalkoztat.
Van, ahol például a számlákat is a cégvezető állítja ki, de ahol van pénzügyes kolléga, ott persze nyilván ez a pénzügy feladata lesz.
Vannak azonban olyan dolgok, amit jobb egy asszisztensre bízni. Pl hogy legyen a cégnél elég innivaló, ha vendéget fogad, vagy épp ha egy hiteles cégkivonat kell valamihez, akkor ezt online beszerezze valaki a cégvezető helyett.
Persze az ügyek jelentős részre szerencsére online is elintézhető, így ha valaki otthon érzi magát a neten, és tisztában van vele, hogy milyen szolgáltatások érhetők el az interneten, az rengeteg időt, és költséget spórolhat meg a munkahelyének.
Szóval egy jó, gyakorlott asszisztens tényleg aranyat ér, ha mindent megfelelő szakértelemmel, és észszerűséggel tud megoldani egy vállalatnál.

Megosztás