Címlap Hírek TV / Tartozék 3D lejátszó Pioneer Blu-Ray lejátszók még idén
pioneer-bdp-440_110909A Pioneer beharangozott két Blu-Ray lejátszót, melyeket még ez év folyamán forgalomba szeretnének hozni. Fókuszba került a 3D lejátszás képessége is, mely jelentős mértékben emeli meg a készülékek árát.

Az új BDP-440 és BDP-LX55 modellek univerzális lemezlejátszással büszkélkedhetnek, ami azt jelenti, hogy szuper audio CD-k, DVD audio és 3D Blu-Ray lemezek olvasására is képesek lesznek. Az Ethernet portnak köszönhetően az internetre is csatlakoztathatók, de némi plusz pénzért cserébe Pioneer WLAN konvertert is vásárolhatunk hozzá, ezzel kiváltva a kábelezést.

A képkezelés igen jó; DVD filmjeinket is közel HD minőségre javítják. A BDP-440-es egy, míg a BDP-LX55 két HDMI porttal rendelkezik, így utóbbi több kijelző egyidejű kezelésére is alkalmas.

A BDP-LX55-ben egy plusz IC is megtalálható, mely ellenőrzi a kimeneti videojeleket.

Az igazi extrát a BD-Live elérése adja, melyről további tartalmakat gyűjthetünk be, valamint hozzáférést kapunk a YouTube-hoz és a Picasa-hoz is.

A Pioneer BDP-440 októberben landol a boltok polcain, kezdőára 250 brit font (körülbelül 80.000 forint), míg a BDP-LX55 novembertől lesz kapható, várhatóan 350 font (körülbelül 112.000 forint) áron.


Keresés

Legfrissebb letöltések

Véletlen anaglif

3D-TV.hu a Twitteren


Facebook bejelentkezés

Partnerek

film-mozi-figura

RSS csatorna

RSS
A 3D-TV.hu oldalon csakis 3d technológiával kapcsolatos híreket teszünk közzé. Igyekszünk a hírek mellett általános cikkeket is írni: 3d tv, 3d mozi, 3d kamera, 3d nyomtató témákban. Emellett elindítottuk Magyarország első 3d fogalomtárát, mely jelenleg már közel 80 darab 3d-vel kapcsolatos kifejezést definiál. Az adatbázist folyamatosan bővítjük. A galériánkban anaglif és Nimslo technológiákkal készült fotókat gyűjtünk össze (folyamatosan) – utóbbi páratlannak mondható hazánkban. Látogatóinknak a fórumban lehetőségük van megvitatni a 3d technológiával kapcsolatos kérdéseiket.